Multivers biedt verschillende soorten administratiesoftware en boekhoudpakketten voor handelsbedrijven en MKB'ers. Zo zijn de Medium en Extra Large variant van de software specifiek voor deze typen bedrijven. Afhankelijk van de wensen en eisen die het handelsbedrijf van de MKB stelt aan de administratiesoftware van het boekhoudpakket, kan de software verder uitgebreid en / of aangepast worden.
 

Multivers M - Administratiesoftware voor MKB en handel

Met de Medium-versie van Multivers kan elke MKB'er of handelsbedrijf, naast zijn boekhouding, ook relatiebeheer en facturatie integreren in deze gebruiksvriendelijke boekhoud- en administratiesoftware.

De boekhouding voeren als MKB'er of handelsorganisatie was nog nooit zo eenvoudig. Daarnaast is ook de facturatie en het opmaken en versturen opdrachtbevestigingen, eenvoudig te standaardiseren. Daarnaast biedt de Medium-versie van Multivers de mogelijkheid tot relatiebeheer (basis CRM). Hiermee kunnen klantgegevens eenvoudig worden en komen gemaakte afspraken in een duidelijke planning naar voren.

Doordat bankboekingen kunnen worden ingelezen ontstaat een duidelijk overzicht van de nog openstaande posten. Daarnaast kunnen rekeningoverzichten en aanmaningen in dit boekhoudpakket ook automatisch worden verstuurd. Zo kunt u, als MKB'er, zich volledig richten op uw eigen werkzaamheden. Via het grootboek en de bijbehorende managementlijsten heef u naast altijd een actueel overzicht van de kosten, kasstromen en winstverwachtingen.

 

Multivers XL - Administratiesoftware voor MKB en handel

Werkt u als handelsbedrijf van MKB'er ook veel met voorraden en voorraadbeheer? Dan is Multivers Extra Large de juiste administratiesoftware van boekhoudpakket voor u. Met Multivers Extra Large heeft u een duidelijk overzicht van uw voorraad; voorraad posities kunnen elk moment bekeken worden, bestellijsten kunnen door het systeem worden voorgesteld en is er bewaking van de weergegeven goederen ten zien van de binnengekomen factuur.

Multivers Extra Large is een uitgebreid boekhoudpakket voor MKB'ers en handelsbedrijven met belangrijke aspecten voor verkoop, inkoop en offertes geïntegreerd zijn. Daarnaast biedt administratiesoftware goede mogelijkheden om aan deze branchepakketten, scansoftware of webwinkels te koppelen. Dit kan zowel rechtstreeks als via .csv of .xml bestanden.

Als extra mogelijkheid biedt dit pakket ook de mogelijkheid tot urenregistratie. Zo heeft u als MKB'er duidelijk overzicht van de gerealiseerde uren bij specifieke projecten. Onderhoudscontracten van abonnementen kunnen in dit boekhoudpakket eenvoudig worden ingegeven, dergelijke automatisch gefactureerd worden.

Verschil Multivers Medium en Extra Large

Dit overzicht moet nog aangepast worden

 

Specialist in boekhoudpakketten en administratiesoftware

Op zoek naar een partner voor het leveren en implementeren van uw boekhoudpakket of administratiesoftware? VZNH is een specialist in de verkoop en implementatie van de software van Multivers en maatwerkapplicaties. Vanuit onze kantoor in IJmuiden werken wij voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland.

Meer weten over administratiesoftware van boekhoudpakketten voor handelsbedrijven van het MKB? Stel uw vraag via ons contactformulier of bel ons op 072 3690690.