Multivers biedt verschillende oplossingen voor de ZZP'er die op zoek is naar administratiesoftware of een boekhoudpakket. Afhankelijk van de wensen en eisen die gesteld worden, zijn Multivers Medium of Multivers Small de meest weergegeven boekhoudpakketten voor ZZP'ers.

 

Multivers Small - Boekhoudpakket voor de ZZP'er

De Small-versie van Multivers is een ideaal boekhoud- en administratiepakket voor de kleinere ZZP'er die voldoende heeft aan de basisfunctionaliteiten die deze versie biedt. Binnen Multivers Small kan de ZZP'er eigen boekhouding voeren en heeft hij een duidelijk overzicht van zijn grootboek- en debiteurenstatus. Daarnaast kan de ZZP'er met dit boekhoud- en administratiepakket zelf boekingen inbrengen en debiteuren / crediteuren aanmaken.

 

Multivers Medium - Administratiesoftware voor de ZZP'er

Met de Medium-versie van Multivers kan elke ZZP'er, naast zijn boekhouding, ook relatiebeheer en facturatie integreren in deze gebruiksvriendelijke boekhoud- en administratiesoftware.

De boekhouding voeren als ZZP'er was nog nooit zo eenvoudig. Daarnaast zijn ook facturatie en opdrachtbevestigingen eenvoudig te standaardiseren. Met de mogelijkheid tot relatiebeheer (basis CRM) kan de ZZP'er in Multivers Medium ook gegevens van klanten opslaan en afspraken plannen.

Doordat bankboekingen kunnen worden ingelezen ontstaat een duidelijk overzicht van de nog openstaande posten. Daarnaast kunnen rekeningoverzichten en aanmaningen in dit boekhoudpakket ook automatisch worden verstuurd. Zo kunt u zich, als ZZP'er, volledig richten op uw eigen werkzaamheden.

Via het grootboek en de meegeleverde managementlijsten heeft u naast altijd een actueel overzicht van de kosten, kasstromen en winstverwachtingen.

 

Verschil Multivers Small en Medium

Specialist in boekhoudpakketten en administratiesoftware

Op zoek naar een partner voor het leveren en implementeren van uw boekhoudpakket of administratiesoftware?

Vanuit onze kantoor in IJmuiden werken wij voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland.

Meer weten over administratiesoftware van boekhoudpakketten voor ZZP'ers? Stel uw vraag via ons contactformulier van bel ons 072 3690690.