Multivers is een uitstekend boekhoudpakket en administratiesoftware voor bedrijven in de industrie. Aangezien bedrijven in de industriële sector op veel verschillende aspecten kunnen verschillen, is Multivers XL eenvoudig uit te breiden of te passen naar uw organisatie. Zo heeft u altijd een passend boekhoudpakket voor uw bedrijf.

 

Multivers XL - Administratiepakket voor de industrie

Multivers XL is een uitgebreid boekhoudpakket en administratiesoftware voor de drukke ondernemer. Voor industriële bedrijven is de XL-versie van Multivers het ideale pakket om uw administratie bij te houden. U heeft direct inzicht in uw financiële status, openstaande facturen en managementinformatie. Daarnaast biedt dit boekhoudpakket uitgebreide e-mailfunctionaliteiten waarmee u rapporten zoals facturen en aanmaningen via uw eigen e-mailprovider kunt versturen.

Vooral voor grotere industriële bedrijven is Multivers XL, het ideale boekhoudpakket van administratiesoftware. Het biedt alle administratieve functies en een grote verscheidenheid aan bijvoorbeeld uw accountant, bank of de Belastingdienst.

Voor zowel de BTW-aangifte, kolommenbalans als exploitatieoverzichten en cashflow, als industriële organisatie heeft u een administratiepakket dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Verder biedt Multivers XL:

  • Koppeling met branchepakketten
  • Financiële indelingen / bewaking met een uitgebreide managementtool
  • Mogelijkheid om uren / projecten bij te houden
  • Bewaking van projecten en uren
  • Automatische melding bij mogelijke voorraad tekorten

 

Specialist in boekhoudpakketten en administratiesoftware

Op zoek naar een partner voor het leveren en implementeren van uw boekhoudpakket of administratiesoftware? VZNH is een specialist in de verkoop en implementatie van UNIT4 software en maatwerkapplicaties. Vanuit onze kantoor in IJmuiden werken wij voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland.

Meer weten over administratiesoftware van boekhoudpakketten voor bedrijven in de industrie? Stel uw vraag via ons contactformulier of bel ons op 072 3690690.