Het boekhouden en inrichten van de administratie per bedrijf. Naast de grootte van het bedrijf is ook het segment waarin wordt gewerkt. Verkoopt u producten of levert u vooral diensten? Gaat het om grote aantallen en standaardproducten? Of is uitgebreid advies gewenst?

Voor diverse activiteiten bestaat er standaard software voor de boekhouding en administratie. Daarnaast kunnen specifieke maatwerkpakketten van een mix van standaard / maatwerk nodig zijn om uw organisatie optimaal te beheren.

Bij VZNH kunt u terecht voor advies, verkoop en implementatie van boekhoudpakketten en administratiesoftware. Het spreken van onze klanten bevindt zich in het MKB, maar ook ondersteunend, transportbedrijven en bedrijven. Voor branche georiënteerde producten wordt er met een derde partij partij.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over boekhoudpakketten, administratiesoftware of gerelateerde onderwerpen, dan horen wij graag van u. Wij werken voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 072-3 690 690, of stel uw vraag via ons contactformulier .