Heeft u ook weleens gedacht dat het praktisch zou zijn om met meerdere gebruikers te kunnen werken in uw Unit4 Multivers administratie? Maar heeft u het tot nu toe alleen nog maar als gedachte door uw hoofd laten gaan? VZNH heeft speciaal voor onze klanten die de software van Unit4 Multivers gebruiken een speciale kortingsactie. Dankzij deze actie krijgt u hoge korting op extra gebruikers, deze korting kan wel oplopen tot wel 73 procent!

Deze ongekend hoge korting krijgt u uitsluitend in de maanden november en december 2017. Hierdoor kunt u tegen een sterk gereduceerde prijs één of meerdere gebruikers extra toevoegen aan uw Unit4 Multivers administratie. Dankzij de toevoeging van meerdere gebruikers kunt u nog efficiënter samenwerken in de administratiesoftware. Zo bespaart u tijd en kan er sneller gewerkt worden.

De uitkomst voor uw administratiesysteem

Indien u geen gebruik wilt maken van deze uitbreiding, is er misschien wel de behoefte om nog beter (of met extra mogelijkheden) gebruik te maken van Multivers.

Het is mogelijk om Multivers op diverse manieren te optimaliseren. Hierbij kunt u denken aan het optimaliseren van de volgende werkzaamheden:

  • Maakt u al gebruik van alle functionaliteiten binnen het Multivers administratiesysteem?
  • Automatiseren van regelmatig terugkerende werkzaamheden;
  • Aanmaken van aanmaningen;
  • Versturen van informatie naar klanten;
  • Inlezen van bestanden;
  • Automatisch inlezen van inkoopfacturen in Multivers;
  • De lay-outs van de formulieren aanpassen.


Interesse in de uitbreiding van uw Unit4 Multivers? Neem contact op met Rainier de Groot of Max Abram om alle mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken om uw wensen te bespreken. Bel naar 072 3 690 690 of neem contact met ons op via het contactformulier.

 


Terug naar overzicht