Per 1 juli 2016 zijn de aandelen door de erven van Ton Meijerink, voorheen (mede-) eigenaar van Van Zutphen Noord-Holland, overgedragen aan Rainier de Groot van Gisek Services.

Rainier is al ruim 30 jaar werkzaam in de ICT, waarvan 25 jaar als directeur-eigenaar van Gisek Services.

De dienstverlening van Van Zutphen Noord-Holland zal ongewijzigd blijven. U kunt dus ook in de toekomst nog gewoon bij ons terecht voor allerlei vraagstukken omtrent administratiesoftware en boekhoudpakketten. Wij blijven onze huidige klanten ondersteunen bij het leveren en implementeren van boekhoudpakketten en administratiesoftware door het ontwikkelen en onderhouden van zowel maatwerk- als UNIT4 software.

Wij danken Max voor zijn tomeloze inzet tijdens de afgelopen maanden, na het onverwachte overlijden van de vorige directeur- eigenaar, dhr. Ton Meijerink. Max zal aan Van Zutphen Noord-Holland verbonden blijven als adviseur. U kunt hem dus nog steeds bereiken met al uw vragen. De administratieve ondersteuning zal Annet van Assenbergh parttime uit gaan voeren.

Wij spreken de hoop en verwachting uit om u goed van dienst te kunnen zijn en vertrouwen op een prettige samenwerking.

Over Gisek Services

Gisek Services is een totaalautomatiseerder voor het MKB met als doel klanten te ‘ontzorgen’ met betrekking tot hun ICT-omgeving. Gisek Services is HP- en Microsoft Partner en leverancier van complete ICT-systemen.

Wij leveren allerlei hardware, variërend van PC’s, servers, netwerkcomponenten, VOIP-telefonie, internetaansluitingen alsmede diverse software. Daarnaast leveren wij diverse diensten, waaronder het hosten van e-mail & websites en het verzorgen van cloud-oplossingen, waaronder Office 365.

Uiteraard ontbreekt het beveiligen van uw (kostbare) gegevens ook tot ons uitgebreide werkterrein. Zowel op locatie, als ook in de cloud. Kortom: Gisek Services is voor u de partner voor uw ICT-omgeving.

Met de toevoeging van Van Zutphen Noord-Holland, als grote leverancier van o.a. Multivers bedrijfssoftware en daaraan gelieerde software, kunnen wij samen nu in al uw ICT-behoeften voorzien. Als klant bent u met al uw ICT-vraagstukken bij ons aan het goede adres.

Heeft u vragen, schroom niet om contact op te nemen met ons.

Contact gegevens per 1 juli 2016:

Van Zutphen Noord-Holland B.V.
Kromhoutstraat 60
1976 BM IJmuiden
Tel: 072-3 690 690


Terug naar overzicht