Multivers PaperLess is een uitstekende uitbreiding van uw administratiepakket en boekhoudsoftware. Met deze module kunt u eenvoudig papierloos werken en eenvoudig een digitaal archief met digitaal documentenbeheer.

Multivers PaperLess is een eenvoudige en moderne tool voor het verwerken van documenten. U krijgt een duidelijk overzicht van de digitale documentenstroom, waarbij u maximale tijd bespaart in het afhandelen van documenten. Daarnaast zijn documentenstromen eenvoudig te creëren en aan te passagiers, consequent u altijd inzicht heeft in uw documentenbeheer.

Facturen digitaliseren met Multivers PaperLess

Een goed voorbeeld hoe u Multivers PaperLess kunt gebruiken is voor het digitaliseren van facturen. Na het inscannen van een factuur maakt Multivers PaperLess direct een boeking aan in uw Multivers administratiepakket. Hierna krijgt u toestemming om een ​​e-mail te geven, een voorstel voor goedkeuring te geven op de factuur. Desgewenst kan hierna nog een gebeurtenis gebeuren. Bij goedkeuring van de factuur wordt de boeking direct als definitief vastgelegd. Binnen dit proces wordt vastgelegd wie welke rol heeft voltooid, zodat duidelijk is waar het verloop misgegaan is. Daarnaast is er in een uitgebreid overzicht altijd overzichtelijk waar een samenhang zich bevindt.

 

Functionaliteiten Multivers PaperLess

  • gemaakt elektronisch archief
  • snel archiveren en van documenten
  • een nieuwe werkstroom van het document
  • beter overzicht en controle
  • automatisch boeken in Multivers / Boekhouding
  • vanuit Multivers / Accounting een snelkoppeling naar het juiste document
  • alle financiële mutaties en documenten naar één centraal archief

 

Meer informatie

Meer weten over Multivers PaperLess en wenst u tips over administratiepakketten en boekhoudsoftware? Wij werken voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 072 -3 690 690, of stel uw vraag via ons contactformulier .


Terug naar overzicht