De administratiesoftware Multivers is een financieel softwarepakket dat speciaal is ontwikkeld voor het MKB. Door de modulaire opbouw kan dit administratiepakket uitgebreid en aangepast worden op het gebied van functionaliteit en mogelijkheden.

Verschillende softwarepakketten

Om uw boekhouding en administratie goed uit te kunnen voeren biedt Multivers een aantal verschillende pakketten. Afhankelijk van uw wensen en eisen bieden deze pakketten verschillende mogelijkheden voor het online bijhouden van uw administratie en boekhouding.

Software voor administratie, boekhouding en relatiebeheer voor MKB'ers

Multivers is dé ideale software voor de administratie en boekhouding voor MKB'ers. De M, L en XL variant van deze administratiesoftware kan ook gebruikt worden voor relatiebeheer (CRM).

Door de modulaire opbouw van Multivers kan dit administratiepakket eenvoudig met uw bedrijf meegroeien. Groeit uw bedrijf of wijzigt de dienstverlening dan groeit Multivers probleemloos met u mee. 

Meer informatie:

Meer informatie over wat Multivers voor uw organisatie kan opzet? VZNH is specialist op het recht en resultaat van boekhoudsoftware, administratiepakketten en maatwerkoplossingen. Wij werken voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op via ons kantoor, of stel uw vraag via ons contactformulier .


Terug naar overzicht