Het biedt u het gemak van één applicatie waarin u alle activiteiten op het boekhouding van relaties, boten, ligplaatsen en kunt beheren. Alle functionaliteit is speciaal voor het eenvoudig en snel kunnen beginnen, maar om ook in de juiste en onmiddellijke zakelijke intelligentie te starten.

Port Vision maakt complex genomen voor het beheren van uw ligplaatsen door het stapsgewijs doorlopen van voorgedefinieerde procedures, via het gebruik van 'Wizards'. Dankzij de eenvoudige procedures voor het beheren, openen en delen van uw uitgebreide informatie helpt Port Vision medewerkers om zich te vergroten en de relaties hechter te maken zodat zij op belangrijke zaken kunnen uitbreiden.

 

Relatiebeheer

Ligplaatshouders, passanten van leveranciers; al uw relaties kunnen worden opgeslagen in Port Vision met alle gegevens. Er kunnen duidelijk verschillen tussen de verschillende soorten zaken, duidelijk worden ingedeeld in één systeem. U kunt contact opnemen met metmomenten opnemen zoals in- en uitgaande telefoontjes, afspraken en deze verwerking in bijvoorbeeld een opdrachtbon voor de verdere uitvoering ervan. Het verzenden van mailings naar individuele relaties van relaties van relaties op papier of via e-mail is eenvoudig te realiseren. Ook het verzenden van SMS-berichten behoren tot één van de standaard mogelijkheden.

 

Passanten

Port Vision heeft een uitgebreide passantenmodule aan boord van de passant en bootgegevens worden opgeslagen. De passanten kunnen eenvoudig worden toegewezen aan een vrije ligplaats en het systeem maakt automatisch een tijdelijk passantencontractsysteem aan. Via het planbord is in één oogopslag te zien in welke ligplaatsen passanten zijn geplaatst.

 

Bootbeheer

Naast een groot aantal boot eigenschappen kunnen binnen Port Vision foto's van de boot en de kiel worden opgeslagen. Deze afbeeldingen zijn op elke werkplek te raadplegen; een handig hulpmiddel bij het uit het water hijsen van boten.

 

Contractbeheer

Port Vision onderscheidt drie soorten contracten; seizoenscontracten, verhuurcontracten en bestellingen. Voor elk contracttype het mogelijk om contractregels te bouwen met gegevens die liggen op de boot of de contract betrekking heeft. U kunt denken aan een formule die rekent met de lengte van de boot van de oppervlakte van de ligplaats voor de bepaling van het liggeld. Ook een combinatie van verschillende kenmerken kan worden gebruikt in de contractregels.

 

Seizoenscontracten

Vaste ligplaatshouders worden aan een ligplaats met het contracttype van het betreffende seizoen. Contracten kunnen aan het begin van het eenvoudig worden gefactureerd en geïncasseerd.

 

Verhuurcontracten

De verhuur van artikelen van materialen wordt beheerd en financieel afgewikkeld door het maken van een verhuurcontract. U kunt kunt denken aan de verhuur van een waterfiets of een zeilboot. Ook kunnen met dit contracttype facturen worden gemaakt voor bijvoorbeeld toertochten van evenementen in de jachthaven.

 

Berekening

Opdrachten die eenmalig worden uitgevoerd en berekend aan een ligplaatshouder van passant worden met een ordercontract. U kunt denken aan hijswerkzaamheden van het afspuiten van een boot. Ook de uitgewerkte materialen, de gewerkte uren en samenwerking de huur van de werkplaats kunnen worden met behulp van de rekenregels.

 

Meer informatie

Meer weten over Portvision jachthaven software of andere vormen van administratiepakketten of boekhoudsoftware? Wij werken voor bedrijven in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer  072 3 690 690, of stel uw vraag via ons contactformulier .


Terug naar overzicht