Met de cloudoplossing van TriFact365 kunt u uw inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes digitaal verwerken in UNIT4 Multivers. TriFact365 koppelt realtime met UNIT4 Multivers Online en UNIT4 Multivers Server. Facturen en bonnetjes kunnen eenvoudig aangeleverd worden via de TriFact365 webportal, e-mail en de mobiele app. Na het uploaden wordt er binnen enkele seconden een automatisch boekingsvoorstel gepresenteerd, dat slechts nog gecontroleerd hoeft te worden. De boeking kan daarna doorgezet worden naar het boekhoudpakket.

Werkt u met verschillende autorisatiestromen? Binnen TriFact365 hebt u de mogelijkheid om zowel voor het boekingsvoorstel als na het boekingsvoorstel een autorisatiestroom in te stellen. Zo komt de boeking altijd ter autorisatie bij de juiste persoon terecht voordat deze definitief geboekt wordt.

Uw boekhouding is met TriFact365 altijd up-to-date, zelfs wanneer de autorisatiestroom nog niet voltooid is. U kunt facturen namelijk na controle alvast geblokkeerd voor betaling inboeken. Wanneer de autorisatiestroom voltooid is, zal de factuur gedeblokkeerd worden en betaalbaar gesteld.

TriFact365 mobiele app

Zijn er bij u en uw klanten veel bonnetjes in omloop? Met de mobiele app kunt u eenvoudig een foto van het bonnetje maken. Deze wordt dan direct geüpload in de juiste werkstroom. Daarnaast kunnen facturen ook via de mobiele app goed- en afgekeurd worden.

De mobiele app van TriFact365 is gratis te downloaden via de App Store (iOS) en de Google Play Store (Android).

Voordelen TriFact365

  • Toegang tot al uw facturen op één plek in de cloud.
  • Een boekingsvoorstel binnen enkele seconden.
  • Hoge herkenning door zelflerende algoritmen.
  • Mogelijkheid tot het instellen van verscheidene autorisatiestromen.
  • Met de PDF-splitter kunt u makkelijk een stapel facturen uploaden en verwerken.
  • Alle stappen worden bijgehouden via een automatische audit trail.
  • Eenvoudig bonnetjes uploaden via de mobiele app.

 

Whitepaper downloads

Wilt u graag aanvullende informatie over TriFact365? Download dan de whitepapers:


Terug naar overzicht