Wilt u een webshop en deze aan uw Multivers administratie- en boekhoudpakket koppelen? Dan biedt de BaS WebShop hiervoor een handige oplossing. 

Voordeel aan webshop en administratiepakket

Eén van de voordelen van het gebruik van de BaS WebShop is het feit dat bestellingen in de webshop direct worden verwerkt in uw Multivers boekhoudpakket. Daarnaast worden prijswijzigingen vanuit uw boekhoudpakket automatisch verwerkt in uw webshop. Dit geldt ook voor producten die toegevoegd worden aan het boekhoudpakket. Alle wijzigingen die u doorvoert in de Multivers administratie en die van toepassing zijn op de webshop, worden direct uitgevoerd.

Door de koppeling van de BaS WebShop met uw boekhoudpakket, hoeft u geen voorraad meer handmatig in de webshop te zetten. Dit scheelt u veel extra werk. Daarnaast is het administratieve proces veel sneller en verlopen de procedures ook volautomatisch.

De BaS WebShop kan worden aangevraagd voor de volgende boekhoud- en administratiepakketten:

  • Multivers
  • Multivers online
  • Multivers uitgebreid.

Meer informatie over het koppelen van uw webshop aan uw administratiepakket? Of wilt u weten wat een BaS WebShop voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 072 3 690 690, of stel uw vraag via ons contactformulier .


Terug naar overzicht